Új téma - új terv - új irányvonal

2014.02.13. 20:43 DonYARR

steampunkdinosaur.jpgSajnos az eredeti vizsgaprojekt-tervezetem nem ment át a rostán, így új témát és forgatókönyvet kellett alkotnom.
A NiburTour moviet természetesen ettől függetlenül leforgatom, de innentől azon projekt dokumentációját nem itt végzem, ezen a blogon minimálisan jelenik majd csak meg. 

No, de a lényeg: NEW TÉMA! Ezt a témát előre egyeztettem, és elfogadásra is került! Lássuk a medvét...

A film témája: Ez a rövid dokumentumfilm a neoviktoriánus fantasy és sci-fi, ismertebb nevén a steampunk, mint multikulturális és multiplatform irányzat létrejöttét, valamint jelenlegi hazai helyzetét hivatott bemutatni. A filmhez külön apropó, illetve az anyaggyűjtésben nagy segítség, hogy tagja vagyok 2014 legnagyobb nemzetközi steampunk megmozdulásának, a "Steampunk Hands Around The World" szervezői körének, valamint hazánk első steampunk zenekarának, a Lies Of The Machinenek is. A dokumentumfilm során röviden bemutatom a nemzetközi steampunk kultúra úttörőit, amennyiben sikeresen összejön, rövid mailed interview-ban meg is szólaltatom egyiküket, valamint személyes videóinterjút készítek a francia Steam Rocket csapatával. A nemzetközi színtér után a hazai helyzetre terelve a figyelmet röviden bemutatom az itthoni állapotokat, interjúban megszólaltam a stílus pár nevesebb képviselőjét, valamint felvázolok egy esetleges jövőképet.

tumblr_msahrtJNcW1sulmcjo1_1280.jpg

 

Felvételek tervezett időpontja: 02.25.-03.15.

A vágás tervezett elkészülte: 03.20.

Tervezett megjelenés: 03.30.

Film típusa: dokumentumfilm

Hossza: előreláthatólag 5 perc

Felszerelés:

-          Video: Sony HD Handycam, GoPro 720 HD

-          Audio: a narrációhoz szükséges hangfelvételek a Rockvilág Kulturális Egyesület rádióstúdiójában kerülnek felvételre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frameret.blog.hu/api/trackback/id/tr925813286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása