Ki? Mi? Hogy? Mit? Merre?

2014.02.07. 19:30 DonYARR

Ez a blog elsősorban egy főiskolai vizsgafeladat dokumentációját elősegítendő jött létre, melynek során egy rövidfilm produkciós munkálatait fogom itt részletesen rögzíteni. A hajtás után olvashatóak az alapvető információk.

blogos.png

Ki vagyok?

Buza Balázs, jelenleg főállású főiskolás, szabadúszó rendezvényszervező, promóciós szakember, zenei manager, ex-sajtós. A médiában lefojtatott több mint 6 éves munkám során komoly tapasztalatot gyűjtöttem a technikai eszközök kezelésében, rövidfilmek/videoklipek/reklámfilmek produkciós munkálataiban, így bátran merek belevágni ebbe a projektbe.

Miről fog szólni a film?

Ez jelenleg elbírálás alatt van, várok a bólintásra tanári oldalról.

A Niburta zenekar február végén útra kel, hogy fellépjen a párizsi Cernunnos Pagan Fest VII nevezetű rendezvényen, és ezen a négy napos úton én is velük tartok. Az általam tervezett téma egy afféle road-movie/dokumentumfilm crossover lenne, melynek  középpontjában a zenészek által megélt utazás élménye, a
koncertre való felkészülés állna. 

A "road movie"-hoz természetesen forgatókönyvet is írnék, amelyben meghatárzonám a filmbe bekerülő miniinterjúk tematikáját, a vágóképek típusát és használatát. A film nyelve angol és magyar lenne, természetesen ellentétes feliratokkal. 
Egyelőre csak munkacímmel rendelkezik az anyag: NiburTourFR

Mivel lesz felvéve?

Felszerelésem 2db HD kézikamera és 1db HD GoPro (fej/mellkashámmal). Az operatőri munkák 90%-át jómagam végzem majd, kivéve természetesen a GoPro-val felvett részeket, ahol, a kamera kialakításából adódóan. maga az alany lesz az operatőr.
Időterv?
Felvétel: február 22. és 25. között.
Vágási munkálatok: március 1. és 14. között. (+2 hét csúszás esetén)
Tervezett megjelenési idő: március 30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frameret.blog.hu/api/trackback/id/tr885804115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása